Marlenes blogg

Nytt år, nya möjligheter. I vår blogg kommer lyssnarna få följa med oss inom musiken och dansens värld, bakom kulisserna och i vår vardag. Med spänning ser jag framemot detta år. /marlene

Om marlenes 2 artiklar
Lördag eftermiddag. Det är strålande solsken och våren har kommit till Österbotten. Marlenes är påväg till Norvalla. Det är alltid samma känslor. Förväntan, pirrighet, glädje, nervositet och mest nyfiken. "Kommer det dansare". det andra " har jag glömt någonting hemma" :) Jag har lärt mig under min korta resa inom dansbandsvärlden att danskulturen skiljer sig lite mellan norr och söder. Men dansstilen är som den skall vara, alla har sin egen stil och så skall det vara. Alla kan dansa, på sitt eget sätt.Under danskvällen fick jag träffa nya musiker,besökare, arrangörer och dansare.Är tacksam att flera besökare berättade att dom kom bara för att höra låten Angelina. Det skall ni veta, den är lika känslomässig att sjunga varje gång. Ibland är det lättare, ibland svårare. Denna kväll sjöng jag sången med väldigt mycket känslor. Dansare stannar framför scen och sjunger med, många vill sätta sig ner och lyssna, några par kramas extra hårt på dansgolvet, någon torkar en tår. Låten vill förmedla ett hopp om livet och med Angelina vill jag förmedla detta budskap. Det känns bra att jag kan göra det med min sång.Pojkarna jag har med mig är lika härliga varje gång, det händer alltid något roligt eller speciellt då vi är ute på vägarna. Vi presenterade denna kväll gitarristen Roger Bergqvist, en kille med stor humor.Så då kvällen är slut och alla gått hem. Då är man trött i ögat, allt skall packas ihop. Tusen gäspningar då klockan slår 3.00. Vi sätter oss i bilen. Då har man alltid tankar, man går igenom kvällen och funderar alla tysta med samma tankar. Någon bryter tystnaden med en historia. Spelkvällen gick bra och inget farligt hände, alla har livet i behåll då man kommer hem. Då kan man sova lugnt.

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.